Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Regulamentului General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR), SC PHOENIX INVEST SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si doar in scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti. Scopul, colectarea datelor personale se face in scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor, certificatelor de garantie si expedierea produselor), publicitate (newsletter) si de a realiza unele statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite clientilor.

O parte din informatii vor fi furnizate firmei de curierat pentru a face posibila livrarea coletelor. Toate informatiile colectate de catre SC PHOENIX INVEST SRL in scop de marketing nu vor fi dezvaluite catre terte parti.

Toate informatiile cu caracter personal sunt colectate de catre SC PHOENIX INVEST SRL numai in conditiile in care acestea au fost furnizate de catre client. Aceste date sunt necesare pentru procesarea si finalizarea comenzilor de catre SC PHOENIX INVEST SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Clientul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicitate stergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi este posibila printr-o cerere scrisa (sa contina data si semnatura) la sediul firmei din Bucuresti , Intrarea Binelui nr 1A, etaAj 1, cam 1+2, Sector 4, Bucuresti sau un e-mail la adresa office@phoenixtapes.ro .

Pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care gazduieste site-ul www. phoenixtapes.ro sau actiunilor unor terte persoane nu sunt in responsabilitatea SC PHOENIX INVEST SRL.

TelefonApel
Telefonic
Google MapsLocatia
Noastra
WhatsAppContacteaza-ne
cu WhatsApp